Το καλάθι μου
Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2610 22 14 80
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 39€
Αποστολή σε συσκευασία δώρου

Ποιοί είμαστε

Το pharmaworld.gr αποτελεί την ηλεκτρονική προέκταση του φυσικού μας καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Π.Π. Γερμανού 148-150 στην Πάτρα. Το φαρμακείο μας λειτουργεί από το 1978 ως ατομική επιχείρηση και το 2006 μετονομάστηκε  σε «Συστεγασμένα Φαρμακεία Δέσποινα Φελουκίδου & Γεωργία Ροδοπούλου Ο.Ε.» με τη συμμετοχή της φαρμακοποιού Ροδοπούλου Γεωργίας και τη συστέγαση των δύο φαρμακείων. Τον Νοέμβριο του 2016 τη διεύθυνση αναλαμβάνει η Γεωργία Ροδοπούλου και η εταιρεία μετονομάζεται σε «Φαρμακείο Ροδοπούλου Γεωργία».

 

Κύρια αποστολή μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας προϊόντα και λύσεις για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ενός ξεχωριστά καθώς και η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας!

 

Στο Pharmaworld.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων ομορφιάς, συμπληρωμάτων διατροφής, βρεφικών ειδών, διαγνωστικών και ορθοπεδικών προϊόντων καθώς και πολλά άλλα παραφαρμακευτικά προϊόντα, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές! Είμαστε στη διάθεση των πελατών μας για οποιαδήποτε απορία, ανάγκη ή αναζήτηση συγκεκριμένων και εξειδικευμένων προϊόντων.

 

Καλώς ήρθατε και καλή περιήγηση!

 

Pharmaworld.gr
υγεία • ευεξία • ομορφιά

Συμβουλές υγείας & προϊόντα για κάθε ανάγκη